opc_loader

Wensenlijst

Den Helder, workshops

Bienservie heeft een ruime keuze aan verschillende kookworkshops. Onder professionele begeleiding van onze kookbegeleider leert iedereen, jong en oud, nieuwe gerechten maken en kooktechnieken beheersen. Na afloop gaat u uitgebreid tafelen om van uw eigen kookkunsten te genieten. U kunt een workshop boeken in diverse wereldkeukens en kookstijlen denk aan: een Italiaanse kookworkshop, tapas workshop of een sushi workshop.

Heeft u iets zoets in gedachte dan is een workshop bonbons maken, een high tea of een taarten workshop iets wat bij uw gezelschap past. Chocolade figuren maken en decoreren leert u in onze chocolade workshop. Wij nodigen u graag uit op onze workshop pagina voor een overzicht van al onze activiteiten. Bienservie is er voor u!

Voor iedere gelegenheid

U kunt het zo gek niet bedenken of Bienservie heeft een passende workshop voor elke gelegenheid. Een kleine greep uit onze mogelijkheden: een familiefeest, personeelsuitje, kinderpartijtje, vrijgezellenfeest, een afscheid van een collega, een verjaardag, jubileum of feestdag? 

Locatie

Bienservie werkt zonder vaste locatie of kookstudio en geeft workshops door heel Nederland ook in Den Helder. Onze kookbegeleiders komen naar u toe, wij geven onze workshops en kookcursussen aan huis, bij bedrijven of gezellig in uw vakantieverblijf tijdens een weekendje weg.

De mogelijkheden

Bent u op zoek naar een leuke kookworkshop in een gezellige ongedwongen sfeer dan is Bienservie u graag van dienst. Wij staan garant voor een bijzondere culinaire belevenis en u hoeft niet eens de deur uit, want wij komen naar u toe in Den Helder. Ontdek de mogelijkheden door vrijblijvend meer informatie op te vragen. U krijgt alle informatie per mail toegestuurd.


Terug