opc_loader

Wensenlijst

Jakarta

Een workshop Indonesische rijsttafel is gezellig, leerzaam, lekker, ongedwongen, geschikt voor elke smaak en goed voor een heerlijke maaltijd waar jullie na afloop met elkaar van kunnen genieten. In overleg met de kookconsulent stellen jullie zelf een heerlijk menu samen met gerechten naar jullie smaak en wens. Bijvoorbeeld heerlijke saté ajam, sajoer lodeh, ritja ritja, ajam besegnek of babi tjien. Ook lekker zijn frikadel jagung (maiskoekjes), zelfgemaakte pangsit, daging opor. En misschien hebben jullie ook zin om pisang goreng (gebakken banaan) of dadar gulung (gevulde flensjes) te maken als dessert?  

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de talloze mogelijkheden en aan jullie straks de moeilijke taak een keuze te maken uit de verschillende suggesties die u van de kookconsulent krijgt. Uiteraard behoren combinaties ook tot de mogelijkheden.  De totale duur van de kookworkshop is 2½ tot 3 uur, inclusief voorbereidingen ter plaatse door de consulente. 

De dinner party

De dinner party "Jakarta" start met uitleg over de workshop, wat er zal worden gemaakt, uitleg over de recepten, ingrediënten en materialen. Vervolgens gaan jullie in teams aan de slag met de recepten. Wanneer alle gerechten klaar zijn wordt de tafel opgeruimd en gedekt en is de workshop ten einde. Jullie kunnen dan aan tafel gaan om te genieten van de zelfbereide gerechten en de kookconsulent neemt afscheid.  
 

Laatst bekeken items