opc_loader

Wensenlijst

Madrid

Oh, die vakantie in Spanje, wat was dat een genot! Moeiteloos haalt u zich dat leuke terrasje in de zon voor de geest, waar u die heerlijke gamba’s met knoflook heeft gegeten. Of at u daar nu die goddelijke Spaanse ham, met gebakken dadels en spek ernaast? En weet u nog, dat restaurantje bij de haven waar ze gefrituurde spiering, balletjes in tomatensaus en pittige aardappeltjes serveerden? Waar u van de serveerster de gefrituurde inktvis mocht proeven? En waar ze van die verrukkelijke olijven bij het brood hadden? Zoete gevulde paprika, gazpacho, en ach, die kabeljauwkroketjes. U droomt er nog steeds van! Kom, hoe heten die ook alweer? 

Wie aan Spanje denkt, denkt aan tapas. Maar in de Spaanse keuken wordt veel meer lekkers klaargemaakt. De dinner party "Madrid" biedt genoeg mogelijkheden voor een geslaagd kookevenement. Leuk op een familiedag of als vrijgezellenfeest. In overleg met de kookbegeleider stellen jullie zelf een heerlijk menu samen met gerechten naar jullie smaak en wens. 

De dinner party

De dinner party "Madrid" start met uitleg over de workshop, wat er zal worden gemaakt, uitleg over de recepten, ingrediënten en materialen. Vervolgens gaan jullie in teams aan de slag met de recepten. Wanneer alle gerechten klaar zijn wordt de tafel opgeruimd en gedekt en is de workshop ten einde. Jullie kunnen dan aan tafel gaan om te genieten van de zelfbereide gerechten en de kookconsulent neemt afscheid.  

Laatst bekeken items