opc_loader

Wensenlijst

New Yorker

In de dinner party "New Yorker" gaan jullie aan de slag met typische gerechten uit de Amerikaanse keuken. Heerlijke zelfgemaakte runderburgers met gegrilde groenten, de bekende New York strip steak met geroosterde mais. Wat dacht u van zalmburgers met groene asperges en truffelmayonaise of geitenkaasburgers met mangochutney, pompoenburgers met hazelnoot en gorgonzola.

Als bijgerechten bijvoorbeeld klassieke coleslaw of een vers gemaakte aardappelsalade. Als dessert, een wafelburger met pistacheijs en chocoladesaus? Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de talloze mogelijkheden en aan jullie straks de moeilijke taak een keuze te maken uit de verschillende suggesties die u van de kookconsulent krijgt.

De dinner party

De dinner party "New Yorker" start met uitleg over de workshop, wat er zal worden gemaakt, uitleg over de recepten, ingrediënten en materialen. Vervolgens gaan jullie in teams aan de slag met de recepten. Wanneer alle gerechten klaar zijn wordt de tafel opgeruimd en gedekt en is de workshop ten einde. Jullie kunnen dan aan tafel gaan om te genieten van de zelfbereide gerechten en de kookconsulent neemt afscheid.  

Laatst bekeken items