opc_loader

Wensenlijst

Oslo

De dinner party “Oslo” is voor de echte liefhebber van wildgerechten. In overleg met de kookconsulent stellen jullie zelf een heerlijk wild menu samen met gerechten naar jullie smaak en wens. Bijvoorbeeld noorze zalm met een heerlijke kruidenkorst, langzaam gegaarde eendenborst met sjalottenjus, een noorse stoofschotel van konijn, hertenfilet met kruidenrub en hazenrugfilet met gepofte knoflook en sinaasappel-wijnsaus.

En misschien hebben jullie ook zin om krokante zwezerik met pastinaak en paddenstoelen, pinchos van hertenbiefstuk of wildbouillon met gestoofde venkel te maken? Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de talloze mogelijkheden en aan jullie straks de moeilijke taak een keuze te maken uit de verschillende suggesties die u van de kookconsulent krijgt. 

De dinner party

De dinner party "Oslo" start met uitleg over de workshop, wat er zal worden gemaakt, uitleg over de recepten, ingrediënten en materialen. Vervolgens gaan jullie in teams aan de slag met de recepten. Wanneer alle gerechten klaar zijn wordt de tafel opgeruimd en gedekt en is de workshop ten einde. Jullie kunnen dan aan tafel gaan om te genieten van de zelfbereide gerechten en de kookconsulent neemt afscheid.  

Laatst bekeken items