opc_loader

Wensenlijst

Paramaribo

De Surinaamse keuken is zeer uitgebreid en een unieke mix van verschillende keukens, onder andere Hindoestaans (India), Creools (Afrika), Javaans (Indonesië), Chinees, Hollands, Joods, Portugees en Indiaans. Uit deze vermenging is de unieke Surinaamse keuken ontstaan.  

In overleg met de kookconsulent stellen jullie zelf een heerlijk menu samen met gerechten naar jullie smaak en wens. Bijvoorbeeld Goelung Goelung (rode flensjes met een vulling), pindasoep of Surinaamse massala eieren met aardappel, Jambalaya of Surinaamse kip met kousenband. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de talloze mogelijkheden en aan jullie straks de moeilijke taak een keuze te maken uit de verschillende suggesties die u van de kookconsulent krijgt. 

De dinner party

De dinner party "Paramaribo" start met uitleg over de workshop, wat er zal worden gemaakt, uitleg over de recepten, ingrediënten en materialen. Vervolgens gaan jullie in teams aan de slag met de recepten. Wanneer alle gerechten klaar zijn wordt de tafel opgeruimd en gedekt en is de workshop ten einde. Jullie kunnen dan aan tafel gaan om te genieten van de zelfbereide gerechten en de kookconsulent neemt afscheid.  

Laatst bekeken items