opc_loader

Wensenlijst

Paris

De dinner party Frans koken is gezellig, leerzaam, lekker, ongedwongen, geschikt voor elke smaak en goed voor een heerlijke maaltijd waar jullie na afloop met elkaar van kunnen genieten. In overleg met de kookconsulent stellen jullie zelf een heerlijk menu samen met gerechten naar jullie smaak en wens. Bijvoorbeeld als amuse geitenkaas met olijf en sinaasappel, wortelmousse met roquefort, gesmoorde linzen met yoghurtschuim, koriander en pistache of rouleau van rundrookvlees met mascarpone en amandel als amuse.  

En als voorgerecht tarte tartin met rauwe ham en champignons, garnalenbisque, geitenkaassoufflé met rode ui, bouillabaisse of persillade van ham met mosterdsaus. Als hoofdgerecht kun je denken aan zalm en croute met olijvenboter, de klassieke boeuf Bourguignonne met aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoten, varkenshaas “ en croute” met ratatouille en pommes duchesse met pompoen.  

En wat vindt u van kersenclafoutis of tarte tatin van peer met zoute karamel als dessert?  Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de talloze mogelijkheden en aan jullie straks de moeilijke taak een keuze te maken uit de verschillende suggesties die u van de kookconsulent krijgt. Uiteraard behoren combinaties ook tot de mogelijkheden.  

De dinner party

De dinner party "Paris" start met uitleg over de workshop, wat er zal worden gemaakt, uitleg over de recepten, ingrediënten en materialen. Vervolgens gaan jullie in teams aan de slag met de recepten. Wanneer alle gerechten klaar zijn wordt de tafel opgeruimd en gedekt en is de workshop ten einde. Jullie kunnen dan aan tafel gaan om te genieten van de zelfbereide gerechten en de kookconsulent neemt afscheid.  

Laatst bekeken items