opc_loader

Wensenlijst

Tokio

Japans koken moeilijk? Dat valt reuze mee! De kookbrigade van Bienservie zorgt ervoor dat jullie alle fijne kneepjes van de Japanse keuken onder de knie krijgen. In overleg met de kookconsulent stellen jullie zelf een heerlijk menu samen met gerechten naar jullie smaak en wens. Bijvoorbeeld heerlijke rundvleesspeisjes yakitori, kip teriyaki, geurige misosoep of tempura van garnalen en groenten.

Ook lekker zijn sobanoedels met tofu en sugarsnaps, edamame met knoflook en rode peper en roerbakkomkommer met sesam en omelet. En misschien hebben jullie ook zin om zelf sushi te maken of doroyaki (soort gevulde poffertjes) als dessert? Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de talloze mogelijkheden en aan jullie straks de moeilijke taak een keuze te maken uit de verschillende suggesties die u van de consulente krijgt. Uiteraard behoren combinaties ook tot de mogelijkheden.  

De dinner party

De dinner party "Tokio" start met uitleg over de workshop, wat er zal worden gemaakt, uitleg over de recepten, ingrediënten en materialen. Vervolgens gaan jullie in teams aan de slag met de recepten. Wanneer alle gerechten klaar zijn wordt de tafel opgeruimd en gedekt en is de workshop ten einde. Jullie kunnen dan aan tafel gaan om te genieten van de zelfbereide gerechten en de kookconsulent neemt afscheid.  

Laatst bekeken items