opc_loader

Wensenlijst

Italiaans

Vergeet pizza Hawaï en macaroni met ham en kaas. Tijdens deze workshop bereiden jullie authentieke gerechten die ze bij Italiaanse families thuis ook op tafel zetten. Een workshop Italiaans koken is gezellig, leerzaam, lekker, ongedwongen, geschikt voor elke smaak en goed voor een heerlijke maaltijd waar jullie na afloop met elkaar van kunnen genieten.

In overleg met de kookconsulent stellen jullie zelf een heerlijk menu samen met gerechten naar jullie smaak en wens. Bijvoorbeeld vitello tonnato, mini salades caprese in een glaasje, gegrilde courgetterolletjes met pesto en mozzarella, bruschetta’s met paddestoekentapenade en gerookte kip of romige risotto met venkel en kip. Of bijvoorbeeld involtini di melanzane met aubergine en kaas, Minestronesoep met garnalen, tomaat-ricottatimbaaltjes en heerlijke desserts als zuppa Inglese, tiramisu met limoncello en panna cotta met koffie en caramel. Mama mia, wat lekker!

De Italiaanse kookworkshop is een culinair feestje voor de hele groep. Jullie bereiden alle gerechten onder leiding van de kookbegeleider. Voor mensen met een allergie of dieet passen we het menu aan. 

Alternatieve workshops:

Laatst bekeken items