opc_loader

Wensenlijst

Tapas

Een workshop tapas maken is gezellig, leerzaam, lekker, ongedwongen, geschikt voor elke smaak en goed voor een heerlijke maaltijd waar jullie na afloop met elkaar van kunnen genieten. Bijvoorbeeld heerlijke gevulde champignons, pittige Spaanse albondigas, Catalaanse kippetjes of gefrituurde uien met een pittige aioli, Spaans landbrood met een tapenade van zongedroogde tomaatjes en misschien hebben jullie ook zin om zelf sangria te maken of mojito merengue taart als dessert…  

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de talloze mogelijkheden en aan jullie straks de moeilijke taak een keuze te maken uit de verschillende suggesties die je van de consulente krijgt. Uiteraard behoren combinaties ook tot de mogelijkheden.

Tijdens een tapas workshop leert u de authentieke Spaanse tapas maken. Een tapas workshop is dan ook een echte aanrader als activiteit met familie, vriendenclub of met collega's. In overleg met de kookconsulent stellen jullie zelf een heerlijk menu samen met gerechten naar jullie smaak en wens. 

Alternatieve workshops:

Laatst bekeken items