opc_loader

Wensenlijst

Judith heeft heel goed met ons meegedacht in het thema dat we voor ogen hadden. We hebben samen een mooi gevarieerd menu samengesteld en Judith heeft een duidelijke boodschappenlijst samengesteld voor ons. Daarnaast zorgde ze voor een menukaart en de recepten, extra keukengerei als planken, schalen, bakjes, mesjes, spatels e.d., zodat we met 8 personen tegelijk goed aan de slag konden. Ze had zelfs diverse kruiden en specerijen meegenomen waarvan hier en daar een snufje van nodig waa. Judith had alles op een ontspannen manier onder controle, stuurde waar nodig in de volgorde van werkzaamheden en gaf iedereen een positief gevoel. We hebben genoten van een gezellige workshop met als resultaat een heerlijk diner. Aanrader!!!!!

Leontine Pinkse

Was heel gezellig en relaxed met Mirjam, helemaal top!

A. van der Wiel

Spontaan, gezellig en niet te vergeten........... lekker hoor!

Ben van Rooij

Marsha heeft ons een zeer gezellige avond bezorgd en tevens ons voorzien van tips hoe we het gerecht het beste konden maken. Het was een bijzondere avond en geven het zeker door aan andere mensen.

Marijke Egberink

Zeer gezellige en professionele Surinaamse kokkin !! Erg lekker gegeten met zn allen !!

Simone Verhoeff

Beide avonden hebben we een hele gezellige avond gehad waar iedereen genoten heeft van alle heerlijke lekkers wat we gemaakt hebben. Top avond dus met geweldige consulentes.

Bedankt namens ons allemaal Cilie van den Berg

Op mijn verjaardag gedaan, was oergezellig en lekker gegeten daarna. Iedereen was enthousiast over het eten de workshop en de dame.

Marietta Bosch

Het was een hele leuke en gezellige avond met Marlies. Ze begon met een leuke inleiding over chocolade. Liet ons goed zelf de recepten ontdekken en hielp waar nodig was. En we kwamen tot heerlijke resultaten. Ik ga er zeker nog verder mee aan de slag. Het was een mooie verzorgde avond. Bedankt Marlies!

Noemi Bouwhuis

Super gezellig en leuke tapas gerechten gemaakt.

Mw. de Graaf

De kookworkshop is ons prima bevallen. En de begeleiding van Nienke was werkelijk super. De voorbereiding en de workshop zelf heeft zij heel goed gedaan.

Lia Verschoor

ERG TEVREDEN OVER DE WORKSHOP. GOEDE BEGELEIDING EN KENNIS VAN ZAKEN. ZEKER EEN AANRADER!!  J. VERMEULEN

Super avond gehad! Fijne begeleiding en echt persoonlijk contact. Dankjewel!

Kyra van Mierlo

Heerlijke bonbons gemaakt. Gezellig bezig, maar ook tijd om tussendoor met elkaar te kletsen.

Saskia van dam

Het was erg gezellig en erg lekker! De kookbegeleider paste heel goed bij onze groep, wat zorgde voor een gezellige en ongedwongen sfeer. Zowel de workshop zelf als de consulente zijn een echte aanrader!

Marije van Hoeven

Wat een feest was de bonbon workshop! De kinderen vonden het het leukste én lekkerste feestje ooit.

Maaike Van Schaik

Uitstekende kookbegeleider, veel geleerd en inspiratie opgedaan.

Peter Bons

Het was een hele gezellige leerzame avond. Joanna zeer vriendelijk , behulpzaam. afstemming van recepten verliep ook zeer fijn.  Resultaat was top 
groet Annie en John 

Yolanda is een perfecte gastvrouw met een duidelijke passie voor het koken. Ze legt alles duidelijk en helder uit en we hebben veel gelachen en tot slot HEERLIJK gegeten. 

Ilse de Zwart

Fijn dat de workshop thuis kon plaatsvinden. De afstemming met Kookparty vooraf verliep soepel. De workshop zelf was erg gezellig, lekkere gerechten en goed begeleiding. Een geslaagde middag!

Maaik bosma kranenborg

De gasten waren enthousiast. Ontspannen sfeer. Iedereen was lekker bezig. complete 'chaos' in de keuken. Alles liep op rolletjes.

Laurens

Wij hebben Inge ervaren als een hele spontane vrouw die in mogelijkheden denkt en voor wie niets te veel is. Ze denkt mee en geeft net dat beetje extra service. Ik zou haar aan iedereen aanraden die een bonbonworkshop zou willen doen.


Marcella Wolters

Het was een leuke workshop. Inge heeft ons goed begeleidt en kwam met leuke variaties. Ze was goed voorbereid en dacht goed mee. Het was fijn dat ze mee hielp met opruimen. Ze was flexibel met de tijd. We waren dus heel blij met haar.


Joyce Selten

We hebben ontzettend lekker gegeten en gedronken! We waren ook erg tevreden over de flexibele en enthousiaste begeleiding en inzet. Tussen de werkzaamheden door zorgde ze nog voor een opgeruimde (kleine) keuken. En ze paste er qua gezelligheid prima bij.


Thea Hiemstra

Gezellig, leerzaam en heerlijk eten! Judith was zeer professioneel, behulpzaam en erg aardig.

Hesther groot

Wij hebben zeer genoten van deze workshop onder goede begeleiding. Vooral de onervaren heren zijn nog steeds enthousiast.

Hannie Mensen

Zeer prettige en leerzame workshop speciaal over de bereiding van vis. Goede uitleg en veel tips. Leuke foto’s en recepten werden nagestuurd. Zeker aan te bevelen.

Spontane kookbegeleider goede uitleg. Lekkere gerechten met voor elk wat wils. 
Heel lekker gegeten.

Jeannette van de Ven

We vonden het erg gezellig om zo met elkaar bezig te zijn. Er waren meer dan voldoende middelen ter beschikking, dat was erg prettig. Alles was goed voorbereid en de communicatie door middel van de mail was prettig en er werd snel gereageerd bij vragen. Kortom, het was zeker voor herhaling vatbaar.

Gonneke Buikema

Heerlijk gegeten, super prestatie en super presentatie

Ronald Groothuis

Goede informatie vooraf voor alle benodigdheden. Timing voor de workshop is goed gepland. Ontspannen begeleiding stond voor iedereen klaar en bood hulp waar nodig.  We hebben allen erg genoten van de tapas workshop. 
 

Mart Deken

Wij hebben een ontzettend leuke bonbonworkshop gehad en allemaal zeker genoten.
 

Kelly van Dongen

Ik heb van alle collega's alleen maar positieve geluiden teruggekregen. Ik zelf vond de samenwerking erg prettig. Ze hebben alles goed afgerond en zelf het buffet mee klaar gezet. Wij hebben genoten!


Tanja van Heeswijk

We hebben een gezellige én leerzame middag gehad!

Annemarie Verspuij

Klein puntje van kritiek, wel handig om in de voorbereiding de allergie wensen goed door te nemen. Moest nu aan het eind nog een mouw aan gepast worden. Het kwam uiteindelijk wel goed. Uiteindelijk zijn we heel tevreden over de begeleiding.


Oscar van den Bosch

Bianca had alles prima geregeld. Zelf contact gehad met de locatie over de aanwezige keukenspullen. Dieetwensen  mbt vegetarisch en veganistisch waren goed uitgewerkt. Ze heeft 13 collega's aangestuurd en resultaat was een Italiaans diner met verschillende gerechten waar iedereen enthousiast over was.


Sonja van Amersfoort