opc_loader

Wensenlijst

Werkwijze
Kookparty heeft een ruime keuze aan verschillende culinaire workshops. Onder professionele begeleiding van onze kookconsulent leert iedereen nieuwe gerechten maken en kooktechnieken beheersen. Na 2,5 uur gezellig met elkaar te kokkerellen gaat u uitgebreid tafelen en van uw eigen kookkunsten genieten. 

U kunt het zo gek niet bedenken of Kookparty heeft een passende kookworkshop. Een kleine greep uit onze mogelijkheden: een familiefeest, personeelsuitje, vrijgezellenfeest, een afscheid van een collega, een verjaardag, jubileum of feestdag? 

Waar geven wij de workshops
Kookparty geeft kookworkshops door heel Nederlanden en werkt zonder vaste locatie. Onze kookconsulenten komen naar u toe. De workshops worden op locatie, zoals bij u op het bedrijf, bij u thuis of gezellig op uw vakantieadres gegeven.

Benodigdheden
Wat u nodig heeft is een keuken met standaard apparatuur. Denkt u hierbij aan een oven van minimaal 30x20 cm, een koelkast, een fornuis, een werkblad, bestek en borden en een bijzettafel. Overige kookgerei neemt de kookconsulent mee. Drank en eventuele aankleding, zoals versieringen, regelt u zelf.

Tarieven
Het tarief van een workshop is gebaseerd op het aantal deelnemers en het gekozen thema. Op de webpagina van de door u gewenste workshop kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Het tarief is inclusief een begeleiding van 2½ uur, de ingrediënten en voorrijkosten. 

Reserveren
Na een positieve reactie op de prijsopgave berichten wij u over de beschikbaarheid van de gewenste datum. Indien de door u gewenste datum al is volgeboekt geven wij u alternatieve datums voor uw workshop. Met uw akkoord reserveren wij vervolgens een datum. Van de reservering ontvangt u een bevestiging.  Voorafgaand aan de workshop
De kookconsulent bespreekt samen met u telefonisch de gekozen thema. Uw wensen bepalen de suggesties voor de gerechten die de kookconsulent u vervolgens per mail toestuurt. Wij houden ook rekening met allergieën en diëten. U maakt zelf uw keuze uit deze suggesties. De kookconsulent staat op de afgesproken datum en tijd bij u op de stoep voor de workshop. Van de kookconsulent ontvang u na afloop de recepten.